GOD JUL
Processed with MOLDIV

Hej alla fina! Tack för att ni tittar in dagligen trots att det ekar tomt. Det har varit så mycket på jobbet, men nu väntar ett par lediga dagar. Och vad är bättre än en resa hem till familjen. Som jag har saknat alla. Det blir även ett första möte med nya familjmedlemmen, min syster har nämligen blivit mamma för andra gången. Vi hörs inom kort, lovar fler inlägg och så även bilder på årets julklappar och lite annat kul. Håll utkik och god jul!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
UNDER YTAN
Namnlös

Under ytan. Är vi alla små. Under ytan. Finns det skratt och gråt. Det finns mycket där som händer. Som vi inte kan förstå. Men vi hittar alltid svaren. Där i botten av oss själva. Under ytan. Det skrattas och det skålas. Men slutar snart i kaos. Någon sparkar och slår en stackare där. Som är helt utan chans. Jag ser att ingen verkar bry sig. Och inte heller jag. Rädslan är för stor och stark. För att göra något alls. Under ytan. Skäms jag för mig själv. Under ytan. Bränner bilden mig, bilden mig, bilden mig.

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där. Jag vet, jag vet, jag vet, jag vet, jag vet, jag vet. Jag vet, jag vet att du finns där. Jag vet, jag vet, jag vet, jag vet, jag vet, jag vet.

Jag tänker på det ofta. Om det varit min egen bror. Då hade också jag förvandlats. Till ett monster utan ord. När jag ser all den ondska. Som vi människor släppt lös. Det meningslösa lidandet. Då har jag svårt att förstå. Att alla har vi varit barn. Och hjälplösa nån gång. Älskat utan gränser. Älskat utan tvång. Under ytan. Är vi alla små. Under ytan. Kan en god själ förgås.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THE BEAUTY OF A...
image2 FullSizeRender image4 image5image3

Ett sista inlägg om Kubaresan. Väl hemma i Stockholm behövde vi ett par dagar för att återhämta oss, det här att vända på dygnet och inte få tillräckligt med sömn tar veklingen på krafterna, men nu är vi tillbaka till vardagsrutinerna. Resan till Kuba var något utöver det vanliga. Allt var så annorlunda, människorna, kulturen, arkitekturen, bilarna, maten, naturen, stränderna och gatorna. Till det bättre. Ingen stress, inga måsten, ett enkelt liv och med så mycket glädje. Ett par bilder från dagarna i Trinidad. Trevlig fredag!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TVÅ NYA...
IMG_6986 Namnlös

Två nya plagg från Mango. Älskar den vita med skärning på sidorna och snören. Och så behöver jag en svart kappa, så jakten fortsätter...

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HAVANNA - DEL 2
IMG_6253 IMG_6208 IMG_6305 IMG_6268

En stad full av liv och upplevelser.

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg