DAGS FÖR DRÖMRESAN
IMG_3088

En bild från vår senaste utlandsresa, då i april till hemlandet Kurdistan.


Som jag skrev lite kort i går, i dag är det egentligen dags för vår efterlängtade resa. Drömresan. Vi åker nämligen till Kuba. Vi kommer först till Havanna, sedan är planen att åka runt i landet och se så mycket som möjligt. Sol och bad, värme, goda drinkar, men även en massa historia och världsarv, som också är både min och älsklingens stora intresse. Så vi hörs och ses väl om två veckor, tills dess får ni ha det bäst!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BUTTERFLY
image2 image3 image4

Några fina inredningsdetaljer. Butterfly fåtöljen har vi och den gör sig så fin i vardagsrummet. Ett köp som jag är så glad över. Tycker minsann mer om vår läshörna, men kan vara kul med lite annat än bara bilder från vår lägenhet och inredning. Min hjärna är ett enda stort virvel, ett kaos för tillfället. Stressad med jobb och annat innan vi åker, precis, i morgon åker vi iväg, tolv dagar och långt härifrån, ska bli så kul. Ska försöka packa lite ikväll och mer om resan kommer i ett annat inlägg i morgon...
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NAKED 2
IMG_6122 IMG_6119

Förra veckan fick jag denna fina ögonskuggspalett från Urban Decay hemskickad från världens finaste lillebror. Och jag har redan hunnit använda den massor och älskar den. Otroligt välpigmenterade skuggor som sitter hela dagen. Och väldigt fina och användbara färger. Har i övrigt haft ett par finfina dagar med älskade morbror som är här på besök från Kurdistan. Det har varit så kul att ha honom hos oss och bara umgås. Nu blir det en lugn kväll här, känner mig så utmattad. Trevlig kväll!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NEWPORT...
IMG_4429 image3 (1) image2 (1)

Tänkte tipsa om en mysig inredningsbutik, Newport Home Interiors. Dessa bilder tog jag i butiken som finns i Bromma Blocks. En relativ liten butik, men maxad med så mycket fint. Mycket grön marmor och guld, som också är stora favoriter hos mig, men även mycket annat. Ett måste för alla inredningsgalna människor.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SMASHBOX&FACE
IMG_6064 IMG_6072

Det blev även dessa två produkter. Påfyllning av min favorit foundation från Smashbox. Har i många år använt foundation från The Body Shop, som jag älskade, men så kom jag över denna för ungefär ett år sedan och varit fast sedan dess. Älskar denna från Smashbox, lägger sig väldigt fint, känns väldigt skonsam, ser väldigt naturlig ut samtidigt som den är täckande och jämnar ut. Så bara en massa plus. Och foundationen från Face Stockholm har jag testat ett par gånger (lillasysters), och då som concealer. Den ger en jämn finish och silkeslen look. Nu blir det så mycket roligare att sminka sig.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg