STOCKHOLM BLOMMAR...
Fredag, sol och snart helg. Alltså det var ett tag sedan jag kände mig så omotiverad som i dag. I morse orkade jag inte ens gå upp ur sängen, och väl på jobbet får jag inget gjort. Det dystra vädret här i Stockholm har verkligen tagit på krafterna, men nu skiner solen. Det har varit ett par intensiva veckor med allt möjlight, flytten har gått bra och vi trivs så bra i nya lägenheten. Fixar och donar hela tiden. Ska försöka att bli bättre här på bloggen, ni får bara ha tålamod. Trevlig helg! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SUNSHINE

Kappa Gina Tricot/ Blus Other & Stories/ Väska Stella Mccartney/ Kostymbyxor H&M/ Skor Vagabond/ Scarf MQ/ Klocka Michael Kors/ Armband Edblad/ Halsband Jane Koenig.

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
12-RÄTTERS...
En kort uppdatering, jag lever, men har bara så otroligt mycket att göra. Knappt att jag hinner med dygnets 24 timmar, men samtidigt vet jag att allt som pågår just nu är tillfälligt. Den här veckan ska vi äntligen flytta. Längtar. Vi har verkligen bott bland flyttkartonger dem senaste fem veckorna. Och så har vi rensat lägenheten på onödiga saker, kläder, möbler och annat som bara tagit plats. Är på jobbet just nu, men ska vara ledig resten av veckan. Mer om flytten och den nya lägenheten kommer ni självklart att få ta del av. Det går bra på jobbet, men mycket som händer även på den fronten, har nyligen gått klar Statstjänstemannautbildningen, har examination nästa vecka och ett par utbildningar kvar innan jag är färdig handläggare.
 

Men nu tänkte jag bjussa på ett par bilder från i fredags då vi firade tre år som gifta. Helt ofattbart hur fort tiden går, och att kärleken blir mer och mer för varje dag som går. Min älskling är verkligen helt underbar, hans godhet och kärleksfullhet är obeskrivlig. Han har verkligen funnits för mig i snart tio år. Utan några som helst krav. Bara kärlek, omtanke och respekt. Nu önskar jag er alla en fortsatt fin tisdag, så hörs vi.

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg