FEM NYA...

IMG_7350


Fem nya plagg, älskar toppen i svart, har redan hunnit inviga den, så bild kommer inom kort. Två klänningar och tre överdelar (ena syns inte på bild), och allt är faktiskt reafynd från H&M och MQ.

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LILJOR
IMG_7347

Onsdag och halvvägs till helgen, längtar. Jag var så trött i går efter jobbet och däckade ganska tidigt, men i morse lyckades jag ändå försova mig. Inte bra! Hoppas på en bättre dag i morgon och önskar er alla en fortsatt trevlig afton. Älskar liljorna som slagit ut så fint och doftar ljuvligt. Vi hörs...

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FEMININE EXPRESSION
cq5dam.web.2400.1600 Namnlös Namnlös1

Hur inspirerande är inte H&M:s senaste kollektion Feminine Expression? Så mycket fint! Blusar med volanger, mocka, tanfärgat skinn, vida byxor, ballerinaskor med klack, denim och mönstrat. Full pott! Detta väcker verkligen ha-begär hos mig. Nu får det gärna bli vår, är så trött på kylan och alla tråkiga outfits.

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THE BEAUTY ISSUE
beauty Namnlös1

En av vårens absolut hetaste smink-trender är strobing. Vilket kortfattad är ett annat ord för highlighting, men då utan att man använder sig av contouring. Men den nya sminktrenden ska man endast ljusa upp delar av ansiktet istället för att skapa mörka skuggor. Resultatet blir ett betydligt fräschare, ugdomligare och mer naturligt sätt att markera ansiktsdrag och ge huden lyster än på contouring.

Hur gör man då? 
Applicera en highlighter där ljuset naturligt träffar ditt ansikte så får du snyggt liv och lyster till huden. Dutta ut det försiktigt med hjälp av fingrarna, en higlighterborste eller en fuktig svamp. Var noga med att det inte blir några skarpa linjer, det ska tonas in i huden på ett naturligt sätt. Antingen går man all in på alla på brynben, ögonvrån, under ögonbrynet, under ögat, haka, ovanför överläppens amorbåge, näsryggen, kindbenen, käkbenen och lite under mitten av underläppen. Eller så väljer man vilka ställen man själv gillar bäst. Har man en fet hud kan man undvika pannan och hakan. Higlightern ska appliceras efter basen men före ögonsminket för bästa resultat. Avsluta gärna med en fuktspray för att få ännu mer glow.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THE PLACE TO BE
20 Mjolnerbacken 76 2tr 23 Mjolnerbacken 76 2tr

Söndag i dag, och vi har bestämt att spendera den här dagen hemma, inte gå någonstans eller göra så mycket, bara vara och vila upp oss. Med en massa tända ljus, god mat och en nystädad lägenhet. Önskar er alla en fortsatt fin söndag. Vi hörs...

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg