MÅNADENS GLOSSYBOX
Återupptog min glossybox-prenumeration förra månaden. I dag kom boxen för marsmånad och jag gillar innehållet. Många produkter som jag faktiskt behöver och fyra av dem i fullsize, så tummen upp! Extra glad för mascaran, sminkborsten och ögonfransböjaren, men det ska bli intressant att testa dagkrämen från Aco, som bland annat förhöjer hudens lyster och jämnar ut hudtonen. 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FARLIGT GOTT MED GRILLAT
Som jag nämnde i föregående inlägg, när jag åker hem till familjen står mat och bakelser i fokus. Mycket grillat den här gången och visst är det farligt gott med grillat? Här kommer några matbilder. Hoppas ni också haft en finfin påskledighet!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BEDÅRANDE...

Påskledigheten spenderades i Växjö hos världens bästa familj. En hel vecka med människor som betyder allra mest. Som vanligt blir det stora mängder mat och sötsaker. Och tiden bara flög i väg. Har gosat en massa med min systers yngsta son, lekte fotograf för en dag och tog en massa bilder på honom. Han har precis hunnit bli fyra månader och är helt bedårande, så lugn och så glad. Nästan för bra för att vara sant. Bebisdoft är väl något utav det bästa. Bjuder på några bilder och önskar er alla en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MADE OF SILK
Två nya. Ett par örhängen från Snö of Sweden. Har aldrig varit så mycket för örhängen, men nu kände jag bara att ett par enkla och lagom stora sakandes, ska försöka använda dem lite oftare. Och scarfen i silke är present från älskling. Och jag är helt kär. Den ger en sån lyxig känsla till en annars enkel outfit. Längtar tills jag får inviga den. Tack hjärtat!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VILKEN SMAKUPPLEVELSE...
Jordgubbar i mängder. Alltså dagens nutella wraps med jordgubbar satt verkligen fint i gommen. Vilken smakupplevelse. Och därefter fick det bli ännu mera jordgubbar. Älskar't !
Kommentarer (6)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg