LONG TIME NO SEE
 
 Hej igen, long time no see, men som tidigare nämnt, jag har verkligen fullt upp. Befinner mig i en mycket fin punkt i livet och känner mig så otrolig glad och tacksam. Trivs jättebra på mitt nya jobb och det känns så otroligt bra med en nystart på jobbfronten. En helt ny bransch där möjligheterna är oändliga.
 

Och så har vi även flytten att se framemot, nu är det drygt en månad kvar tills vi får tillträde till våra nya lägenhet. Ska bli så kul att få inreda, känner mig ganska färdig med vår nuvarande lägenhet, så visst kliar det i fingrarna. En stor del av möblerna kommer vi att behålla, men det kommer att bli en hel del nytt. Och så har jag så mycket annat att se framemot.

Nu till något annat, i helgen hade vi besök av min fina vän Dija. Vi har varit bästa vänner i drygt tio år. Sedan jag flyttade till Stockholm ses vi tyvärr inte så ofta, men vi håller kontakten och försöker ses så fort det finns möjlighet. Så i helgen hade vi verkligen kul ihop. Nu kallar plikten, önska er en fortsatt bra afton, så hörs vi inom kort…

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like